Підшипники HRB представлені на виставці на озері Тайху

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 25 вересня 2023

З 15 по 17 вересня в Міжнародному виставковому центрі на озері Тайху відбулася 3-я Китайська міжнародна конференція підшипникової промисловості в Усі (Тайху) 2023, і одночасно — Міжнародна виставка підшипників і професійного обладнання Wuxi Taihu 2023, у якій взяла участь визначна китайська підшипникова компанія Harbin Bearing Group Co., Ltd.

Вранці 15 вересня відбулося урочисте відкриття виставки. Чжоу Юй, голова Китайської асоціації підшипникової промисловості, виступив з промовою на церемонії відкриття. Тенг Кай, генеральний менеджер Harbin Bearing Group, вийшов на сцену для участі в церемонії.

Група HRB Bearing Group представила понад 150 моделей продукції, включаючи підшипники для військової техніки, підшипники для прецизійних верстатів, підшипники для металургійної та гірничодобувної промисловості, підшипники двигунів, автомобільні підшипники, залізничні підшипники тощо. Вона також продемонструвала нові продукти, такі як HRB-EXPANDER серії Pioneer і HRB-CLIMBER, а також нові сертифікати та пакувальні матеріали. Рекламні автотраки з продукцією Harbin Bearing Group також брали участь у виставці за межами виставкового залу.

Згідно з неповною статистикою, понад 10 000 професійних відвідувачів відвідали стенд та провели дискусії з професійним технічним і торговим персоналом Harbin Bearing Group під час цієї виставки.

Harbin Bearing Group Co., Ltd. була заснована в 1950 році, є одним із 156 ключових проектів під час періоду «першої п’ятирічки» Китаю, є однією з трьох основних виробничих баз китайської підшипникової промисловості, зареєстрована торгова марка HRB, статутний капітал 650 мільйонів юанів, загальні активи 1,6 мільярда юанів у 2021 році, загальна кількість працівників понад 1800 осіб. Компанія може виробляти підшипники з внутрішнім діаметром від 1 мм до зовнішнього діаметра 1000 мм, понад 8000 специфікацій і різновидів підшипників. Виробнича база підшипників HRB займає загальну площу 410 000 квадратних метрів. HRB Bearing Group Co., Ltd. має надійну мережу продажів, яка охоплює 34 провінції та автономні регіони, продукція також експортується до Європи, Південної Америки, Південно-Східної Азії та інших країн і регіонів. Продукти широко використовуються в авіації, аерокосмічній промисловості, навігації, точних верстатах, промислових роботах, двигунах, автомобілях, залізничному транспорті, металургії та гірничодобувній промисловості, сільськогосподарському машинобудуванні, хімічному машинобудуванні. 
Фото: HRB