Підшипники ZWZ — на експорт

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 20 січня 2023

Китайський підшипниковий лідер ZWZ розробив підшипники для вітрових турбін потужністю 14 МВт за замовленням всесвітньо відомого виробника вітряних турбін, на підприємстві якого підшипники пройшли випробування і ключове прийняття комісією замовника. Тепер підшипники запущені у виробництво партіями та почали послідовно відвантажуватися за кордон.

Ця серія підшипників успішно визнана всесвітньо відомими підприємствами з виробництва вітряних турбін, замовники відзначили, що технологія обробки та технологія виробництва підшипників ZWZ для вітряних турбін відповідають передовому світовому рівню та своєю появою покращують ринок конкурентоспроможності підшипників для вітрових турбін.

На даний момент ZWZ виробляє надвеликі та високоточні підшипники для вітроелектростанцій з метою захопити ринок і сформувати нову точку економічного зростання.

Корпорація Wafangdian Bearing Group Corporation, скорочено ZWZ, була заснована в 1938 році, а в 1995 була реорганізована в держкомпанію. Корпорація входить до Top 500 Enterprise в Китаї. Корпорація є сьомим за величиною виробником підшипників у світі та № 1 у Китаї. ZWZ має 22 виробничих підприємства у 6 індустріальних парках. ZWZ співпрацює з SKF, Koyo і THK.
Продукція концерну Wafangdian Bearing Group Corporation сертифікована за ISO 9001:2000, ISOQS9000 та ГОСТ 520:2003 (Україна). Концерн виробляє понад 12000 типорозмірів підшипників із внутрішнім діаметром від 20 мм до 6000 мм. Підшипники поставляються до 80 країн світу.
Фото: ZWZ