Підшипники ZYS отримали визнання за інновації у аерокосмічній галузі

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 3 серпня 2023

2 квітня 2023 року ракета-носій Tianlong II злетіла в китайському Центрі запуску супутників Цзюцюань, відправивши супутник дистанційного зондування «Love Space Science» на сонячно-синхронну орбіту на 500 км. Запуск місії був повним успіхом.

Компанія Space Pioneer Co., Ltd. нагородила виробника підшипників Luoyang Bearing Research Institute Co., Ltd. премією «Найкращий постачальник» на знак визнання видатного внеску ZYS у перший політ ракети Tianlong 2.

Як ракета-носій середньої вантажопідйомності Tianlong 2 відповідає вимогам низької вартості, високої надійності та багаторазового використання, забезпечує інноваційний режим для великомасштабного запуску та потребує якісної, недорогої та швидкої розробки допоміжних продуктів. Відповідаючи на запит аерокосмічної галузі, відомий китайський виробник підшипників ZYS сформував інтегровану команду для досліджень, розробки, виробництва та тестування унікальних підшипників. Фахівці компанії брали участь у всьому процесі проектування підшипників для ракетного двигуна Tianlong 2, етапі розробки прототипу, стендових випробуваннях підшипників, випробуваннях двигуна. ZYS, завдяки накопиченню досвіду в різних професійних галузях, таких як підшипникові матеріали, конструювання, обробка та змащування, самостійно розробив і виготовив кілька типів підшипників і компонентів для Tianlong 2, які відповідають особливим умовам експлуатації при наднизьких температурах, без мастила та інш. для першого польоту Tianlong 2.

ZYS і надалі планує бути відданим дослідженням і розробці підшипників високого класу, безперервно вдосконалюючи якість своїх продуктів і послуг, а також постійно сприяти швидкому розвитку комерційної аерокосмічної галузі.

Luoyang Bearing Research Institute Co., Ltd. (ZYS) є високотехнологічним підприємством, яке спеціалізується на розробці високотехнологічних, точних, передових, унікальних, нестандартних підшипникових виробів для ключових вузлів у різних галузях. Попередник компанії, науково-дослідний інститут підшипників у м. Лоян (провінція Хенань), був заснований у 1958 році. Це єдиний комплексний дослідницький інститут державного рівня у підшипниковій промисловості Китаю. 1999 року компанія увійшла до складу China National Machinery Industry Group Co., Ltd.
Фото: ZYS