Підшипниковий гігант ZYS святкує ювілей

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 17 червня 2023

У червні 2023 року Luoyang Bearing Research Institute Co., Ltd. (ZYS) відзначив свій 65-й день народження. 65 років тому бренд ZYS вперше з'явився у довгостроковому науково-технічному плані розвитку нового Китаю. Протягом 65 років, виробники пройшли довгий шлях — від проектування та розробки підшипників до виробництва готової продукції, від випробувань підшипників до перевірки та виробництва різних типів підшипникової продукції та компонентів із внутрішнім діаметром від 0,6 міліметра до зовнішнього діаметра 7,1 метра. ZYS завжди прагне до досконалості, дотримується політики забезпечення якості для клієнтів, а також стабільності та звітності перед країною.

Продукти ZYS стали свідками та учасниками розвитку аерокосмічної промисловості Китаю з нуля.
ZYS може похвалитися 947 великими науково-технічними досягненнями, 32 національними науково-технічними нагородами, 761 переглянутим стандартом і 975 авторизованими патентами.
В останні роки компанія ZYS взяла стратегічну реструктуризацію як нову відправну точку, запровадила «вторинне підприємництво», зосередилася на використанні нових можливостей у цифрову еру, комплексній інтеграції внутрішніх і зовнішніх ресурсів, сприянні трансформації та модернізації структури продукції, покращенні здатності до впровадження науково-технічних інновацій. ZYS продовжує сприяти розвитку через реформи та поглиблювати досягнення в сфері виробництва підшипникової продукції.

Luoyang Bearing Research Institute Co., Ltd. (ZYS) є високотехнологічним підприємством, яке спеціалізується на розробці високотехнологічних, точних, передових, унікальних, нестандартних підшипникових виробів для ключових вузлів у різних галузях. Попередник компанії, науково-дослідний інститут підшипників у м. Лоян (провінція Хенань), був заснований у 1958 році. Це єдиний комплексний дослідницький інститут державного рівня у підшипниковій промисловості Китаю. 1999 року компанія увійшла до складу China National Machinery Industry Group Co., Ltd.
Фото: ZYS