Підшипниковий завод NTN Wakayama Works починає роботу в Японії

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 2 листопада 2023

Завод з виробництва підшипників Wakayama Works, заснований корпорацією NTN у місті Хасімото, префектура Вакаяма, розпочав повномасштабну роботу. Будучи одним із головних заводів NTN з виробництва кулькових підшипників у Японії, Wakayama Works вироблятиме продукцію з високою доданою вартістю, щоб відповідати попиту на електромобілі, який, як очікується, зростатиме. Отже, NTN працюватиме над розширенням продажів на вторинному ринку шляхом посилення можливостей постачання.

На церемонії відкриття, що відбулася 12 жовтня, були присутні Ейічі Укай, виконавчий директор і президент NTN, Хіроші Шімо, віце-губернатор префектури Вакаяма, Тецуро Хіракі, мер міста Хасімото. Містер Шімо сказав: «Ми очікуємо, що переїзд до міста Хасімото працівників NTN матиме економічний вплив на місцеву громаду». Ейічі Укай висловився: «Ми зробимо Wakayama Works, який вплине на наше майбутнє та місцеві громади префектури Вакаяма та міста Хасімото, зразковим заводом NTN Group».

Завод Wakayama Works отримав назву «Зірковий завод NTN» (NTN STAR WORKS WAKAYAMA) на основі концепції смарт-виробництва, до якої прагне NTN. В даний час NTN працює над підвищенням ефективності виробництва за рахунок економії праці та автоматизації, наприклад «візуалізації» різних даних, таких як інвентаризація, автоматизації транспортування між виробничими процесами за допомогою автоматично керованих транспортних засобів і автоматизації планування виробництва з використанням даних, отриманих з автоматичних складських операцій. 

На додаток до цього, як екологічно чисте підприємство, завод також активно працює над зменшенням викидів CO2, використовуючи 100% електрику без викидів CO2 та електричну термічну обробку. Виробник також використовує відновлювану енергію, вироблену з сонячних панелей і вітрових турбін за допомогою N3 N-CUBE і NTN Green Power Station, встановлених на Wakayama Works.

Завдяки роботі Wakayama Works корпорація NTN забезпечуватиме клієнтів високоякісними продуктами та підвищуватиме цінність бренду NTN. Крім того, виробник сприятиме захисту навколишнього середовища та регіональному розвитку.

Корпорація NTN, заснована в 1918 році, є одним із найбільших виробників підшипників у Японії, поступаючись лише одному конкуренту — NSK Limited. Група NTN-SNR щорічно виробляє близько 100 мільйонів конічних роликопідшипників, пропонує повний асортимент підшипників метричних та дюймових розмірів із виробничих майданчиків у Європі та Японії. Щорічний оборот корпорації становить майже 5 мільярдів євро. У компанії працюють 23 000 осіб у філіях та представництвах по всьому світу. У Європі дочірня компанія NTN Europe працює на всіх промислових, автомобільних та аерокосмічних ринках. NTN Europe має науково-дослідний центр і 15 виробничих майданчиків у Європі, де працюють близько 6500 співробітників. На кінець березня 2022 року річний оборот NTN Europe склав 1,1 мільярда євро.
Фото: NTNGlobal