Продукція NSK представлена на CIMT2023

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 10 квітня 2023

Концерн NSK — експонент 18-ї Китайської міжнародної виставки верстатів (CIMT2023), яка відбувається в Пекіні (Китай) 10-15 квітня 2023 року.

NSK пишається тим, що є єдиною компанією, яка досліджує та виробляє прецизійні підшипники, кулькові гвинти, лінійні напрямні та шпинделі, чотири основні компоненти верстатів, а також системи моніторингу стану для прогнозного технічного обслуговування.

На CIMT2023 компанія NSK експонує набір своїх найновіших продуктів і технологій, які відповідають вимогам клієнтів.

NSK неухильно ставить перед собою нові виклики та цілі, щоб допомогти просунути машинобудування — і, відповідно, суспільство — на новий рівень розвитку. 
На виставці в Пекіні концерн NSK представляє серію ROBUSTDYNA™, надшвидкісні радіально-упорні кулькопідшипники з високою навантажувальною здатністю для шпинделів верстатів, нове еко-мастило ROBUSTGRD™ для шпинделів верстатів, надійне та стійке мастило ROBUSTGRD, роликові напрямні з пилонепроникним ущільненням V1 і нижнім ущільненням V1, а також кулькові гвинти з ущільненням X1, для прогнозного технічного обслуговування — бездротовий вібраційний діагностичний пристрій D-VibA10 з програмним забезпеченням для моніторингу та діагностики ACOUS NAVI™, систему моніторингу стану VCM-3.
Це компактна, економічно ефективна, передова технологія, заснована на десятиліттях досвіду та клієнтській базі з тисяч систем моніторингу, які успішно спостерігають за машинами по всьому світу. Як оптимальне рішення для моніторингу стану, VCM-3 допомагає перетворити дані про вібрацію в реальну цінність для бізнесу.

CIMT — це найбільша в Китаї виставка верстатів, яка проводиться раз на два роки, де багато виробників верстатів і комплектуючих демонструють свої новітні продукти.

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: NSK