RBC Bearings купує Specline

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 23 серпня 2023

Компанія RBC Bearings Inc., провідний міжнародний виробник високотехнологічних прецизійних підшипників і компонентів, оголосила про придбання бізнес-активів Specline Inc., виробника прецизійних підшипників для комерційних і оборонних аерокосмічних ринків, за 18,7 мільйонів доларів США.

«Придбання розробника унікальних підшипників і виробничих процесів Specline розширює асортимент нашої аерокосмічної продукції та покращує наші виробничі потужності, — сказав голова правління та генеральний директор RBC Майкл Хартнет. — Ми раді додати до наших лав такий шанований сімейний бізнес із глибокими відносинами з клієнтами і талановитим персоналом. Рік і Вероніка Клеменси продовжували справу батька Ріка протягом останніх 50 років і тепер передали спадщину RBC Bearings».

Заснована в 1970 році зі штаб-квартирою в Карсон-Сіті, штат Невада, американська компанія Specline має різноманітну клієнтську базу в аерокосмічній галузі та налічує 38 кваліфікованих професіоналів у штаті. Підприємство виробляє прецизійні сферичні підшипники стандартної та спеціальної конфігурації, наконечники штоків і опорні підшипники.

За останні 12 місяців чистий обсяг продажів Specline склав приблизно 8,4 мільйона доларів.

RBC Bearings Incorporated — міжнародний лідер з виробництва високотехнологічних прецизійних підшипників та компонентів. Заснована в 1919 році, компанія в першу чергу орієнтована на виробництво високотехнологічних підшипникових виробів та компонентів, що потребують складного проектування, випробувань та виробничих можливостей для диверсифікованих промислових, аерокосмічних та оборонних ринків. Штаб-квартира компанії знаходиться в Оксфорді (шт. Коннектикут, США). Зараз компанія має 42 підприємства, з яких 33 є виробничими підприємствами в п’яти країнах.
Фото: RBC