RBC купує Race Transmissions

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 7 жовтня 2023

RBC Bearings, провідний виробник механічного обладнання для передачі енергії, лідер із виробництва прецизійних підшипників, оголошує про придбання компанії Race Transmissions у Великобританії. Раніше компанія Race Transmissions була головним дистриб’ютором лінійки продуктів Dodge Industrial RBC Bearings у Сполученому Королівстві. Компанія Dodge Industrial, заснована в 1878 році, постачає клієнтам високоякісні підшипники, закриті зубчасті передачі, муфти валів і продукти з пасовими передачами. Наразі бізнес буде стратегічно пов’язаний з портфоліо продуктів Dodge Industrial і працюватиме під назвою RBC Dodge Industrial Ltd. Dodge завжди прагне забезпечувати високий рівень обслуговування клієнтів.

Dodge Industrial, Inc. має багату історію виробничих інновацій і сильну присутність у галузі механічних передач енергії. Ця угода ще більше зміцнює прагнення компанії надавати інноваційні рішення для задоволення потреб клієнтів у всьому світі.

Процес інтеграції відбуватиметься безперебійно, без збоїв для клієнтів і зацікавлених сторін. Щоб забезпечити безперервність процесів, усі працівники Race Transmissions залишаться в компанії та виконуватимуть свої поточні обов’язки. Dodge Industrial, Inc. продовжує зосереджуватись на постачанні найкращих промислових рішень, одночасно розширюючи охоплення для кращого обслуговування клієнтів у Сполученому Королівстві та за його межами.

У 2021 році корпорація RBC Bearings Incorporated, міжнародний лідер із виробництва прецизійних підшипників, оголосила про укладання остаточної угоди про придбання підрозділу ABB, компанії Dodge за 2,9 мільярда доларів США.

RBC Bearings Incorporated — міжнародний лідер з виробництва високотехнологічних прецизійних підшипників та компонентів. Заснована в 1919 році, компанія в першу чергу орієнтована на виробництво високотехнологічних підшипникових виробів та компонентів, що потребують складного проектування, випробувань та виробничих можливостей для диверсифікованих промислових, аерокосмічних та оборонних ринків. Штаб-квартира компанії знаходиться в Оксфорді (шт. Коннектикут, США). Зараз компанія має 42 підприємства, з яких 33 є виробничими підприємствами в п’яти країнах.
Фото: Race Transmissions