Regal Rexnord представляє нові підшипники Sealmaster

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 8 березня 2023

Корпорація Regal Rexnord, світовий лідер у розробці та виробництві високоефективних електродвигунів, засобів передачі енергії та промислових силових агрегатів, анонсує нові підшипники з нержавіючої сталі Sealmaster® Stainless Steel Gold™. Нові підшипники спеціально сконструйовані для надійної, тривалої роботи та стійкості до забруднення в корозійних середовищах у харчовій промисловості та на виробництві напоїв, у фармацевтичній та хімічній промисловості.

Підшипники Sealmaster SS Gold™ мають високоефективне контактне ущільнення з потрійною кромкою з інтегрованим відбійником для різноспрямованого ущільнення, щоб мінімізувати забруднення та зберегти мастило. Дуже міцний матеріал ущільнювальної кромки FKM є хімічно стійким і здатним витримувати високі температури. Підшипники Sealmaster SS Gold мають сертифікат IP69K, що підтверджує пилонепроникний дизайн підшипників, які витримують високий тиск і очищення парою.

Корпуси підшипників виготовлені з нержавіючої сталі 316, яка забезпечує високу стійкість до корозії. Внутрішнє та зовнішнє кільця з нержавіючої сталі 440C забезпечують високу вантажопідйомність та стійкість до корозії для широкого спектру застосувань та впливу хімічних речовин.

«Наші нові підшипники Sealmaster SS Gold™ забезпечують чудову герметичність і стійкість до корозії для галузей промисловості, які вимагають довговічності в складних умовах експлуатації», — прокоментував Кріс Шульте, менеджер із виробництва кулькових підшипників Regal Rexnord

Корпорація Regal Rexnord є провідним виробником електродвигунів та компонентів зі штаб-квартирою у м. Білойт, штат Вісконсін, США. Компанія має виробничі, збутові та сервісні підприємства та представництва по всій території США, Канади, Мексики, Європи та Азії. У корпорації працює понад 23 000 співробітників.
Фото: Regal Rexnord