Рекорди зростання для підшипників NKE

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 3 лютого 2023

У 2022 році австрійський виробник підшипників NKE Austria GmbH, який входить до Fersa Group, зафіксував зростання на 40 відсотків порівняно з роком раніше. У всьому світі було досягнуто рекордного обороту в 60 мільйонів євро.

«Стратегічне зосередження на сталих технологіях, таких як енергія вітру та залізничні транспортні засоби, яке було запроваджено три роки тому, тепер приносить свої плоди, — сказав Матіас Ортнер, керуючий директор NKE у Штайрі. — NKE завойовує репутацію інноваційного постачальника підшипників для найважливіших компонентів вітрових турбін, таких як коробки передач і генератори, або корінні підшипники. У нас є остаточні схвалення продукції від основних виробників вітрових турбін і ми завершуємо процес схвалення з іншими. Що стосується залізничних транспортних засобів, то ми також є постачальником, якому надають перевагу відомі клієнти OEM».

Як частина Fersa GroupNKE має переваги завдяки глобальним структурам багатонаціональної компанії, але може зберегти швидке прийняття рішень і гнучкість як сімейний бізнес середнього розміру з міцними зв’язками з місцевою громадою. 

«В якості частини Fersa Group, з виробничими майданчиками в Іспанії, США, Китаї та Індії, ми можемо запропонувати поєднання як регіональних, так і міжнародних можливостей», — сказав Ортнер. 

Після двох значних придбань минулого року Fersa Group тепер має підприємства на всіх континентах, включаючи шість виробничих потужностей, 19 розподільних центрів і чотири центри досліджень і розробок. У 2023 році Fersa Group планує досягти світового товарообігу в 200 мільйонів євро. 

«Що стосується NKE, ми очікуємо фази надзвичайно високого зростання, — додав Ортнер. — Щоб стимулювати це зростання, ми плануємо подальші інвестиції в кілька мільйонів євро, включаючи нові виробничі лінії в штаб-квартирі нашої компанії в Штайрі з високим ступенем автоматизації, можливе розширення заводу в Штайрі та інвестиції в дослідження та розробки. Ми маємо намір зробити Штайр піонером інноваційних технологій у промисловому секторі, що спеціалізується на вітрових технологіях і залізничному транспорті. До того ж, NKE надає талановитій молоді чудову платформу, на якій вони можуть рости як особисто, так і професійно».

NKE Austria GmbH — виробник підшипників з головним офісом в м. Штайр (Австрія). Компанія була заснована в 1996 році групою співробітників компанії Steyr Wälzlager. NKE виробляє якісні та спеціальні підшипники для промисловості, проектує та розробляє власну високопродуктивну продукцію.
Завод в Штайрі сертифікований за системою ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 і OHSAS 18001. Продукція NKE поширюється через 12 міжнародних представництв і понад 240 торгових точок в 80 країнах. NKE входить до Fersa Group.
Фото: NKE