Рішення для підшипників Schaeffler доступні для сільськогосподарської техніки

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 27 січня 2023

Підрозділ Schaeffler Automotive Aftermarket відомий своїми якісними рішеннями для ремонту підшипникової продукції, у тому числі підшипників для тракторів і сільськогосподарської техніки. Наразі компанія поповнила лінійку продуктів для цього сегменту, представивши рішення для підшипників бренду FAG, які доповнюють портфоліо компонентів зчеплення та двигуна. Клієнти післяпродажного обслуговування раніше мали доступ лише до широкого асортименту систем зчеплення LuK і комплектів INA FEAD для ремонту системи допоміжного приводного ременя двигуна.

З появою бренду FAG у портфоліо продуктів для післяпродажного обслуговування компанія Schaeffler тепер пропонує прості в установці рішення для ремонту підшипників для все більшої кількості позашляхових сільськогосподарських транспортних засобів і машин у всьому світі. Портфоліо включає сферичні підшипники ковзання та роликові підшипники, а також асортимент комплектів підшипників, які постачаються з повним набором допоміжних деталей. Сільськогосподарські підшипники FAG використовуються при обслуговуванні багатьох систем, включаючи карданний вал, вісь і коробку передач, і весь асортимент буде постійно оновлюватися та розширюватися.

Підшипники FAG спеціально розроблені для бездоріжжя та характеризуються міцною конструкцією та продуманим дизайном, що ефективно захищає їх від забруднення та забезпечує надійність за будь-яких погодних умов. Простий та ефективний монтаж в поєднанні з тривалим терміном служби є важливим критерієм для операторів сільськогосподарської техніки, оскільки вони будуть менше часу проводити в гаражі та більше в полі.

Schaeffler виконує свою обіцянку клієнтам і пропонує якісні рішення для ремонту всіх ключових систем (трансмісії, двигуна та шасі) з одного джерела. Вся продукція виробляється відповідно до світових стандартів якості Schaeffler.

Концерн Schaeffler Group займає провідне місце в автомобілебудуванні, промисловості і авіакосмонавтиці завдяки своїм відомим маркам INA, FAG і LuK. Концерн пропонує понад 40 тисяч найменувань продукції масового виробництва під торговими марками INA і FAG, які використовуються більш ніж в 60 секторах промисловості.
Наріжним каменем групи стала компанія INA, яку заснували брати Вільгельм і Георг Шеффлер в 1946 році в німецькому місті Херцогенаурах. Успіх до компанії прийшов в 1949 році після того як Георг Шеффлер розробив сепаратор голчастого роликопідшипника.
У 2015 році продажі групи склали понад 13 мільярдів євро. Група дає роботу 84 тисячам співробітників в 200 компаніях в 50 країнах світу.
Підготовлено за матеріалами Schaeffler