Rollon і Nadella: сильніші разом

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 17 квітня 2023

Компанія Timken оголосила про укладання остаточної угоди щодо раніше оголошеного придбання Nadella Group.

Nadella Group є провідним виробником лінійних напрямних, телескопічних рейок, актуаторів, кулькових гвинтів, ротаційних продуктів та інших спеціалізованих рішень для промислового руху, які доповнять і розширять портфоліо продуктів лінійного руху Rollon.

Компанія Nadella зі штаб-квартирою в Італії має 450 співробітників і має виробничі потужності в Європі та Китаї. У 2022 році компанія заробила приблизно 100 мільйонів євро.

Додавання Nadella до родини Rollon і Timken дозволяє концерну розширити пропозицію продукції в привабливих і зростаючих секторах кінцевого ринку.

Nadella має давні відносини з клієнтами, глибокий технічний досвід і унікальні операційні можливості, завдяки яким цей бізнес ідеально підходить для Rollon і Timken.

Обидві компанії розробляють продукцію для взаємодоповнюючих секторів кінцевого ринку, таких як робототехніка, автоматизація, логістика, медицина, виробництво харчових продуктів, напоїв та упаковки. Всі клієнти отримають вигоду від розширення пропозиції продуктів і послуг, а також інших можливостей об’єднаних компаній.

Nadella була заснована в 1930 році, з часом компанія перетворилася з постачальника підшипників ковзання, лінійних напрямних компонентів і лінійних осей на компетентного системного партнера у всіх сферах лінійних і обертальних технологій. Nadella Group має 8 спеціалізованих виробничих заводів, 14 основних представництв в Італії, Німеччині, Франції, Великобританії, Іспанії, США та Китаї та всесвітню мережу продажів. Група об’єднує бренди Nadella, Durbal, Chiavette Unificate, Shuton та Ipiranga.

Timken — це провідна компанія з виробництва конічних роликових підшипників, сферичних, циліндричних, кулькових підшипників, підшипників ковзання, мініатюрних підшипників, прецизійних підшипників і підшипників в корпусних вузлах, комплектуючих для передачі механічної потужності. Компанія пропонує і технічні послуги по відновленню та ремонту підшипників і силових систем. Історія компанії почалася в Сент-Луїсі, штат Міссурі, де в 1899 році каретний майстер Генрі Тімкен запатентував конічний роликовий підшипник і разом з двома синами заснував компанію The Timken Roller Bearing and Axle Company. Зараз компанія представляє ряд потужних брендів: Timken®, Bii®, Carlisle®, Drives®, Fafnir®, Interlube®, Philadelphia Gear® і Standard Machine®. Компанія впевнено почувається на ринках сільгосптехніки, автомобільної промисловості, авіакосмічної та оборонної промисловості, енергетики, металургії та залізничного транспорту. Компанія нараховує понад 17 тисяч співробітників в 42 країнах світу.
Фото: Nadella