Schaeffler Group випускає нові бюлетені для продуктів LuK

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 13 січня 2023

Schaeffler Group USA випустила серію інформаційних бюлетенів для технічного обслуговування лінійки продуктів LuK. У бюлетенях містяться інструкції з прокачки, інструкції з встановлення робочих циліндрів LuK, встановлення маховиків. 

Понад 50 років LuK є одним із найбільш надійних і визнаних брендів на ринку післяпродажного обслуговування автомобілів. «Каталог продукції LuK тепер пропонує понад 1800 запчастин, доступних у Північній Америці, забезпечуючи рішення для ремонту широкого спектру транспортних засобів», — сказав Мак Іш, менеджер з продажу Schaeffler в Північній Америці.

«LuK є найбільшим у світі виробником компонентів зчеплення та двомасових маховиків, що забезпечує якість оригінального обладнання на вторинному ринку, — додав Джейсон Хейні, відділ Технічного обслуговування Schaeffler. — Schaeffler REPXPERT надає велику кількість інформації, що охоплює три категорії післяпродажного обслуговування Schaeffler: трансмісію, двигун і шасі».

Концерн Schaeffler Group займає провідне місце в автомобілебудуванні, промисловості і авіакосмонавтиці завдяки своїм відомим маркам INA, FAG і LuK. Концерн пропонує понад 40 тисяч найменувань продукції масового виробництва під торговими марками INA і FAG, які використовуються більш ніж в 60 секторах промисловості.
Наріжним каменем групи стала компанія INA, яку заснували брати Вільгельм і Георг Шеффлер в 1946 році в німецькому місті Херцогенаурах. Успіх до компанії прийшов в 1949 році після того як Георг Шеффлер розробив сепаратор голчастого роликопідшипника.
У 2015 році продажі групи склали понад 13 мільярдів євро. Група дає роботу 84 тисячам співробітників в 200 компаніях в 50 країнах світу.
Підготовлено за матеріалами Schaeffler 
Фото: Repxpert.com