SKF India представляє калькулятор CO2 для автомобільних підшипників

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 5 січня 2024

Компанія SKF India, великий виробник автомобільних підшипників зі штаб-квартирою в Махараштрі, представила унікальний інструмент Auto CO2 Calculator, який дозволить клієнтам (OEM-виробникам) краще розуміти та використовувати дані про викиди вуглецю.

Компанія заявляє, що Auto CO2 Calculator розроблений, щоб революціонізувати процес вибору підшипників і надати клієнтам особливу конкурентну перевагу. Використовуючи аналітику на основі даних, інструмент надає оцінки викидів вуглецю для транспортних засобів з двигуном внутрішнього згоряння, а також визначає втрати енергії в електромобілі. Інструмент пропонує цінну інформацію про процес вибору підшипників, бездоганно узгоджений із зобов’язаннями SKF щодо нейтральності та цілей сталого розвитку, які сприяють екологічно відповідальному інженерному підходу.

Оцінки викидів вуглекислого газу та втрат потужності можуть бути використані як відправна точка для взаємодії з інженерами SKF, які надаватимуть детальне уявлення про конкретні викиди вуглецю та профіль втрат потужності для вибраних підшипників. Експерти SKF можуть надавати інформацію про те, як можна додатково оптимізувати програму клієнта, щоб зменшити споживання енергії та відповідні викиди, а також покращити ефективність стратегії сталого розвитку компанії.

Алагесан Тасарі, директор SKF з напрямку розвитку автомобільної індустрії Індії та Південно-Східної Азії, сказав: «Новий інструмент Auto CO2 Calculator є ще одним прикладом того, що ми постійно розробляємо рішення, які допомогають нашим клієнтам прискорити шлях до сталого розвитку. Розрахунок викидів CO2 вимагає ресурсів, управління даними, досвіду, і узгодження всіх даних і процесів може бути складним завданням для компаній. Ми віримо, що цей інструмент спростить роботу багатьох компаній».

SKF розпочала свою діяльність в Індії в 1923 році і сьогодні надає провідні в галузі автомобільні та промислові інженерні рішення через п’ять технологічно орієнтованих платформ: підшипники та вузли, ущільнення, продукти змащування, моніторинг стану та послуги з технічного обслуговування.

Шведський концерн SKF має 140 представництв в 32 країнах і 18 технічних центрів по всьому світу. У концерні трудяться 46 535 чоловік. У 1907 році шведський інженер Свен Вінгвіст винайшов перший самоустановлювальний дворядний підшипник, поклавши початок історії шведського концерну SKF, лідера по виробництву підшипників кочення, систем змащення, вузлів обертання, еластомерних ущільнень і супутньої продукції. Фабрика Aktiebolaget Svenska Kullagerfabriken була заснована 16 лютого 1907 року в Гетеборзі.
Фото:  SKF