SKF розширює регіональні можливості в Азії

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 28 листопада 2022

SKF продовжує розширювати свої регіональні можливості в Азії за рахунок окремих інвестицій у свої виробничі та інженерні потужності у регіоні.

У Китаї концерн SKF консолідував свою виробничу базу з 16 до 9 виробничих майданчиків за останні чотири роки, і таким чином зменшив шкідливий вплив виробництв на зовнішнє середовище. Цей процес поєднав сучасні виробничі можливості з компетенцією у галузі проектування, розробки та тестування, що дозволяє задовольняти специфічні потреби та прискорювати виконання вимог регіональних замовників.
У рамках прагнення SKF підвищити свою конкурентоспроможність та пропозицію послуг для підшипників великого та середнього розміру на заводі SKF у Даляні у Китаї, який розширюється та модернізується у декілька етапів, реалізується інвестиційна програма на загальну суму 1 мільярд шведських крон. Наступний етап розбудови буде завершено протягом 2024 року, що дозволить розширити можливості у кількох промислових сегментах.

Генрі Ванг, президент SKF у Китаї та Північно-Східній Азії, сказав: «Інвестиції в наші виробничі та інженерні центри — це важливий крок у зміцненні нашої здатності підтримувати наших клієнтів на одному з найбільших ринків підшипників у світі».

В Індії та Південно-Східній Азії SKF інвестує 250 мільйонів шведських крон, щоб покращити свої виробничі можливості, розширити мережу ланцюжка постачання та прискорити процес регіоналізації. Завдяки цим інвестиціям буде створено потужнішу пропозицію радіальних кулькопідшипників та ступичних підшипникових вузлів для загальнопромислового та автомобільного застосування у всьому регіоні.
Маніш Бхатнагар, президент SKF в Індії та Південно-Східної Азії, сказав: «Ці інвестиції відповідають нашій загальній стратегії і створюють основу для подальшого зростання в ключових сегментах, як в Індії, так і в Південно-Східній Азії».

Шведський концерн SKF має 140 представництв в 32 країнах і 18 технічних центрів по всьому світу. У концерні трудяться 46 535 чоловік. У 1907 році шведський інженер Свен Вінгвіст винайшов перший самоустановлювальний дворядний підшипник, поклавши початок історії шведського концерну SKF, лідера по виробництву підшипників кочення, систем змащення, вузлів обертання, еластомерних ущільнень і супутньої продукції. Фабрика Aktiebolaget Svenska Kullagerfabriken була заснована 16 лютого 1907 року в Гетеборзі.
Фото: SKF