Смарт-завод NTN Wakayama Works починає потужну роботу

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 15 лютого 2024

Смарт-завод Wakayama Works, заснований корпорацією NTN у місті Хасімото, префектура Вакаяма, розпочав повномасштабну роботу з виробництва підшипників. Будучи одним із головних заводів з виробництва кулькових підшипників у Японії, Wakayama Works вироблятиме продукцію з високою доданою вартістю, щоб відповідати попиту на електромобілі, який, як очікується, зростатиме, отже, NTN працюватиме над розширенням продажів на вторинному ринку.

Завод Wakayama Works уже відомий як «зіркове виробництво» — NTN STAR WORKS WAKAYAMA, ця назва базується на концепції розумного виробництва, до втілення якої прагне NTN. В даний час NTN працює над підвищенням ефективності виробництва за рахунок економії праці та автоматизації, наприклад візуалізації різних процесів, таких як інвентаризація, автоматизація транспортування між виробничими ділянками за допомогою автоматично керованих транспортних засобів і автоматизація планування виробництва з використанням даних, отриманих з автоматичного складування.

На додаток до цього, як екологічно чисте підприємство, завод активно працює над зменшенням викидів CO2, використовуючи 100% електрику без викидів CO2 та електричну термічну обробку, також використовує відновлювану енергію, вироблену з сонячних панелей і вітрових турбін за допомогою N3 N-CUBE і NTN Green Power Station, встановлених на Wakayama Works.

Завдяки потужній роботі заводу Wakayama Works корпорація NTN постачатиме клієнтам високоякісні продукти та підвищуватиме цінність бренду NTN у світі. Крім того, компанія сприятиме захисту навколишнього середовища та регіональному розвитку.

Корпорація NTN, заснована в 1918 році, є одним із найбільших виробників підшипників у Японії, поступаючись лише одному конкуренту — NSK Limited. Група NTN-SNR щорічно виробляє близько 100 мільйонів конічних роликопідшипників, пропонує повний асортимент підшипників метричних та дюймових розмірів із виробничих майданчиків у Європі та Японії. Щорічний оборот корпорації становить майже 5 мільярдів євро. У компанії працюють 23 000 осіб у філіях та представництвах по всьому світу. У Європі дочірня компанія NTN Europe працює на всіх промислових, автомобільних та аерокосмічних ринках. NTN Europe має науково-дослідний центр і 15 виробничих майданчиків у Європі, де працюють близько 6500 співробітників. На кінець березня 2022 року річний оборот NTN Europe склав 1,1 мільярда євро.
Фото: NTN