Solve купує SPB-USA

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 22 лютого 2023

Група компаній Solve Industrial Motion Group, виробник і продавець підшипників і компонентів трансмісії, оголосила сьогодні про придбання SPB-USA, LLC, компанії прямих продажів і маркетингу Sapporo Precision, Inc., виробника кулькових підшипників EZO Precision.

Компанія SPB-USA, розташована в Сарасоті, штат Флорида, пропонує повний асортимент високоточних мініатюрних, тонкосекційних і радіальних кулькопідшипників EZO, які використовуються в широкому спектрі застосувань. Великий вибір мініатюрних кулькових підшипників виробника, які забезпечують найвищий рівень крутного моменту тертя для високошвидкісних двигунів, є важливою характеристикою, яка підтримує цінну пропозицію SPB-USA для своїх лояльних клієнтів.

«Ми продовжуємо розвиватися і раді включити підшипники EZO в родину Solve, — сказала Ліза Мітчелл, генеральний директор Solve Industrial Motion Group. — Вражаюче портфоліо продукції виробника, зокрема великий вибір високоточних підшипників, дозволяє нам пропонувати нашим клієнтам більше рішень для їхніх промислових процесів».

Продукція EZO Bearings використовується в промислових, наукових і комерційних установах, включаючи застосування для електродвигунів, електроінструментів, насосів, вимірювальних пристроїв, продуктів офісної автоматизації, медичного обладнання, обладнання для харчової промисловості тощо.

«Приєднавшись до Solve, ми маємо можливість поширювати нашу продукцію та мініатюрні підшипники на великий ринок клієнтів OEM і MRO, які шукають спеціалізовані рішення, одночасно покращуючи наше портфоліо рішень для існуючих клієнтів, надаючи доступ до великої лінійки продуктів Solve», — прокоментував Мітч Даттон, директор SPB-USA.

Придбання значно розширює портфоліо прецизійних підшипників групи компаній Solve

Американська група компаній Solve була заснована в 2020 році. Завдяки бренду Solve три бренда P.T. International у Північній Кароліні, IPTCI Bearings у Міннесоті та LMS Bearings у Колорадо зібралися разом під одним дахом. Solve продовжує розширювати портфель. У грудні 2021 року була придбана компанія Bearings Limited, яка виробляє продукцію під брендом Tritan. Solve, що базується в Шарлотт, Північна Кароліна, в даний час управляє 11 підприємствами в Сполучених Штатах.
Фото: Solve