Сорок років інновацій: Acorn святкує ювілей

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 10 лютого 2023

Британська компанія ACORN святкує ювілей. Заснована в 1983 році, компанія ACORN швидко розширювалася і кілька разів переїжджала, щоб впоратися з попитом. До 1990 року оборот виробника підшипників Acorn Industrial Services Ltd досяг 1 мільйона фунтів стерлінгів. 

1991 рік був важливим для ACORN, оскільки в Бірмінгемі відкрився його перший регіональний дистриб'юторський центр. У наступні роки ACORN продовжив свій шлях розширення, перейшовши на більші підрозділи та набравши більше персоналу.

Нове тисячоліття принесло з собою нові виклики для компанії, але бізнес продовжував процвітати, став авторизованим дистриб’ютором SKF у 2003 році. До 20-річчя ACORN у 2003 році, компанія мала 32 співробітники, а також спеціальний підрозділ лінійних компонентів.

У 2005 році компанію купили співробітники Дес Спіллінгс і Мартін Пові, які продовжили стрімко розвивати бізнес. У 2009 році ACORN досяг 1 мільйона фунтів стерлінгів на місяць, отримавши нагороду за розвиток Rotherham Business Award for Growth.

Дотримуючись своєї тенденції бути лідером галузі, ACORN запустив свою цифрову платформу ACORN EXPRESS у 2012 році, що дозволяє клієнтам-дистриб’юторам розміщувати замовлення онлайн.

У 2015 році компанію ACORN поглинула група Axel Johnson International, що дало компанії нові зв’язки та відкрило нові можливості.

Перенесімося до сьогодення: ACORN святкує 40 років діяльності. Цього року RW Bearings стає частиною компанії ACORN у Глостерширі, завдяки чому загальна мережа ACORN тепер налічує 13 філій. Це показує, наскільки далеко просунулася компанія з моменту заснування.

Дивлячись у майбутнє, Acorn прагне зміцнити свої позиції як провідного дистриб’ютора підшипників, трансмісій і лінійних продуктів, а також розширити асортимент продукції та послуг для задоволення потреб своїх клієнтів.

«Досягнення Acorn за ці 40 років — результат наполегливої праці кожного співробітника нашого бізнесу. Я пишаюся тим, що є частиною команди, і з нетерпінням чекаю досягнень наступних років», — сказав директор Acorn Мартін Пові.

Головні пріоритети ACORN — це інновації та сталий розвиток. У свій 40-річний ювілейний рік компанія планує впроваджувати заходи для сталого розвитку, водночас відзначаючи свої досягнення. 

ACORN® — один із найважливіших у Європі брендів підшипників, систем лінійного переміщення, компонентів для трансмісії та обладнання для технічного обслуговування. Англійська компанія має більш ніж тридцятирічний досвід роботи у сфері розповсюдження підшипникової продукції — з 1983 року на ринку. Acorn Industrial Services Ltd є частиною Axel Johnson International, глобальної промислової групи, що складається з понад 150 компаній у 30 країнах. 
Підготовлено за матеріалами BearingNews