Sulzer представить технології насосів і підшипників на WEFTEC

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 23 вересня 2023

Цього року на технічній виставці та конференції WEFTEC компанія Sulzer представить декілька інновацій у сфері технологій насосів, керування обладнанням, фільтрації та аерації для секторів водопостачання та водовідведення. Експерти компанії Sulzer з водних ресурсів будуть присутні на стенді 3625 у виставковому залі South Hall of McCormick Place у Чикаго, штат Іллінойс, і будуть доступні з 2 по 4 жовтня для обговорення нових досягнень компанії у сфері енергоефективності, надійності та сталого розвитку.

Конференція і виставка WEFTEC приваблює професіоналів з усього світу, демонструючи останні розробки в галузі водопостачання, фільтрації та аерації. Sulzer має широкий асортимент продуктів, які можуть покращити продуктивність процесів, надійність і ефективність роботи обладнання, скорочуючи споживання енергії та стимулюючи екологічність технологічних процесів.

На виставці Sulzer представить свої надзвичайно ефективні занурювальні насоси XFP для насосних станцій стічних вод, а також ексклюзивно представить нові технології, спеціально призначені для галузі. Очікується, що принцип «Будуй Америку, купуй американське» (BABA) стане головною темою для розмови на конференції. Sulzer продемонструє свій широкий спектр рішень, сумісних з BABA, для ринку США.

Представляючи свої інновації для систем аерації, компанія Sulzer проведе демонстрацію магнітних підшипників, які використовуються в турбонасосі HST. Вони забезпечують чудову довговічність та ефективність, знижуючи експлуатаційні витрати та мінімізуючи час простою для операторів.

Відвідувачі також матимуть можливість побачити надійні та універсальні вертикальні насоси від Johnston Pump, бренду Sulzer, і оцінити переваги, які ці насоси пропонують для сегменту водного транспорту.

Перебуваючи на стенді Sulzer, відвідувачі поспілкуються з експертами з фільтрації та сортування з Nordic Water, бренду Sulzer. Широкий асортимент інноваційних та енергоефективних фільтраційних рішень для видалення частинок із води включає перфоровані сітки, піщані фільтри та волокнисті дискові фільтри. У поєднанні з системами третинної очистки Nordic Water пропонує перевірені технології очищення води.

На виставці  WEFTEC відвідувачі матимуть можливість поспілкуватися з понад 800 провідними виробниками та розробниками продуктів, щоб відкрити для себе передові досягнення в технологіях водопостачання.

Sulzer є світовим лідером у галузі інженерії рідин та хімічної обробки. Компанія спеціалізується на енергоефективних технологіях перекачування, перемішування, розділення, очищення, кристалізації та полімеризації рідин усіх типів. Інноваційні рішення дозволяють скорочувати викиди вуглецю, розробляти полімери з біологічних джерел, переробляти пластикові відходи та текстиль, а також ефективно накопичувати електроенергію. Компанія має мережу зі 180 сучасних виробничих потужностей і сервісних центрів по всьому світу. З 1834 року штаб-квартира Sulzer розташована у Вінтертурі, Швейцарія.
Фото: Sulzer