Технології NSK підсилять інновації Cyfuse

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 4 січня 2023

NSK і Cyfuse Biomedical домовилися про співпрацю в розробці нових технологій для регенеративної медицини та клітинної терапії. NSK спиратиметься на свій доробок в мехатронних технологіях і технологіях точного позиціонування, щоб зробити внесок у передові рішення в цій галузі, що розвивається.

В останні роки NSK просуває стратегію, яка описує десятирічне бачення, засноване на корпоративній філософії NSK, що ґрунтується на технологіях Motion & Control™NSK прагне зробити вагомий внесок у розвиток суспільства через спільне створення цінностей, які відповідають очікуванням світу в тандемі з подальшим зростанням бізнесу NSK.

Концерн NSK, лідер у галузі мехатроніки та технологій точного позиціонування, сприятиме розробці рішень для 3D-стільникових продуктів від CyfuseCyfuse розробляє 3D-клітинні продукти для регенеративної медицини, такі як нервові канали, штучні кровоносні судини, кістки та хрящі, використовуючи власну технологію біо-3D-друку, яка дозволяє створювати інноваційні клітинні структури. Оскільки Cyfuse прагне якнайшвидше представити суспільству інноваційні варіанти лікування з використанням 3D-клітин, NSK і Cyfuse співпрацюватимуть, щоб комерціалізувати інноваційні рішення в цій галузі. Синергія між двома компаніями прискорить практичне застосування та розвиток регенеративної медицини.

Cyfuse виробляє біо-3D-принтери, які автоматизують і включають унікальну фундаментальну технологію (біо-3D-друк) для створення 3D-тканини, використовуючи лише клітини, без використання штучного каркасного матеріалу.

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: Cyfuse