Timken — етичний бізнес понад усе!

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 11 березня 2024

Компанія Timken, лідер з виробництва підшипників, в тринадцятий раз увійшла до списку найетичніших компаній світу.

«Ми пишаємося тим, що знову заслужили на це визнання, — сказав Річард Дж. Кайл, президент і головний виконавчий директор Timken. — Вітаю нашу команду та всі інші видатні компанії в цьогорічному списку, який включає багатьох наших партнерів і клієнтів».

Timken увійшла до числа компаній, яким було присуджено звання «Найетичніша компанія світу в 2024 році» (2024 World's Most Ethical Company®) Інститутом етисфери. Цього року експерти Ethisphere відзначили 136 компаній з 20 країн і 44 галузей. Timken є однією з 36 компаній, які з’являються в щорічному списку 13 або більше разів. Виробник підшипників також увійшов до 10 лауреатів цього року в промисловому секторі.

Для об'єктивної оцінки компаній Інститут етісфери використовує власну рейтингову систему Ethics Quotient (EQTM), що включає понад 100 критеріїв для п'яти основних категорій. Бали присуджено у таких категоріях: дотримання ділової етики та відповідність стандартам (35%), корпоративна та соціальна відповідальність компанії (20%), етичний кодекс компанії (20%), корпоративне управління (15%) та лідерство, інноваційність та репутація (10%).

«Завжди надихає визнання найетичніших компаній світу, а компанія, яку нагороджують у 13-й раз, особливо вражає, — сказала Еріка Салмон Бірн, головний стратегічний директор і виконавчий директор Ethisphere. — Хочу привітати Timken із заслуженою нагородою».

Інститут етисфери (The Ethisphere® Institute) — авторитетна міжнародна наукова організація у сфері ділової етики, соціальної відповідальності, боротьби з корупцією, глобальний лідер із розробки та вдосконалення стандартів етичного ведення бізнесу.

Timken — це провідна компанія з виробництва конічних роликових підшипників, сферичних, циліндричних, кулькових підшипників, підшипників ковзання, мініатюрних підшипників, прецизійних підшипників і підшипників в корпусних вузлах, комплектуючих для передачі механічної потужності. Компанія пропонує і технічні послуги по відновленню та ремонту підшипників і силових систем. Історія компанії почалася в Сент-Луїсі, штат Міссурі, де в 1899 році каретний майстер Генрі Тімкен запатентував конічний роликовий підшипник і разом з двома синами заснував компанію The Timken Roller Bearing and Axle Company. Зараз компанія представляє ряд потужних брендів: Timken®, Bii®, Carlisle®, Drives®, Fafnir®, Interlube®, Philadelphia Gear® і Standard Machine®. Компанія впевнено почувається на ринках сільгосптехніки, автомобільної промисловості, авіакосмічної та оборонної промисловості, енергетики, металургії та залізничного транспорту. Компанія нараховує понад 17 тисяч співробітників в 42 країнах світу.
Фото: Timken