Timken купує нідерландського виробника ущільнень

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 28 грудня 2023

«Lagersmit додає технічні ущільнювальні продукти до нашого портфоліо та зміцнює нашу присутність на привабливому офшорному ринку, — сказав Крістофер Кофлін, виконавчий віце-президент Timken. — Бізнес обслуговує провідних виробників силових установок, власників суден, виробників насосів та інших промислових споживачів по всьому світу, яким потрібні передові системи ущільнень».

Timken, світовий виробник підшипників і промислових механізмів, уже профінансував придбання. Детальні умови угоди не розголошуються.

Це придбання є одним із кількох угод, підписаних Timken цього року. Компанія придбала Nadella Group, American Roller Bearing Co., Des-Case Corp., Rosa Sistemi S.p.A. і Engineered Solutions Group.

Lagersmit знаходиться в регіоні Роттердам в Нідерландах і існує з 1856 року. Компанія надає найкращі рішення для ущільнення суден, насосів і приливних турбін. Приклади застосування включають ущільнення для суднових валів, носових підрулювачів, приливних турбін і валів насосів. Зі свого високотехнологічного виробничого підприємства в Альблассердамі компанія обслуговує світові морські, днопоглиблювальні, енергетичні, водопровідні та промислові ринки. Мережа представництв, агентів і СТО компанії охоплює весь світ.

Timken — це провідна компанія з виробництва конічних роликових підшипників, сферичних, циліндричних, кулькових підшипників, підшипників ковзання, мініатюрних підшипників, прецизійних підшипників і підшипників в корпусних вузлах, комплектуючих для передачі механічної потужності. Компанія пропонує і технічні послуги по відновленню та ремонту підшипників і силових систем. Історія компанії почалася в Сент-Луїсі, штат Міссурі, де в 1899 році каретний майстер Генрі Тімкен запатентував конічний роликовий підшипник і разом з двома синами заснував компанію The Timken Roller Bearing and Axle Company. Зараз компанія представляє ряд потужних брендів: Timken®, Bii®, Carlisle®, Drives®, Fafnir®, Interlube®, Philadelphia Gear® і Standard Machine®. Компанія впевнено почувається на ринках сільгосптехніки, автомобільної промисловості, авіакосмічної та оборонної промисловості, енергетики, металургії та залізничного транспорту. Компанія нараховує понад 17 тисяч співробітників в 42 країнах світу.
Фото: Lagersmit