Timken — найвідповідальніша компанія третій рік поспіль

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 19 грудня 2022

Концерн Timken, світовий лідер у виробництві підшипників і промислових механізмів, названий однією з найвідповідальніших компаній Америки 2023 року за версією Newsweek і Statista Inc. Уже третій рік поспіль Timken займає місце у престижному списку компаній, що відзначаються своїми зусиллями у сфері корпоративної соціальної відповідальності.

«Ми пишаємося визнанням того, що ми ведемо бізнес етично та чесно, — сказав Річард Г. Кайл, президент і головний виконавчий директор Timken. — Наші спеціалісти світового рівня займаються розробкою нових рішень для найскладніших задач наших клієнтів, і це відображає наш підхід до корпоративної соціальної відповідальності. Велика честь бути включеним разом із деякими нашими клієнтами та іншими визначними корпоративними колегами у цей список».

У списку представлено 500 найбільш відповідальних компаній Сполучених Штатів. Представлено чотирнадцять галузей промисловості.

Newsweek і Statista обирають найвідповідальніші компанії Америки на основі ключових показників ефективності (KPI), отриманих на основі незалежного опитування та загальнодоступних звітів про сталий розвиток і корпоративну соціальну відповідальність. Під час незалежного опитування громадян США запитували про їхнє сприйняття діяльності компанії у сфері корпоративної соціальної відповідальності, тоді як KPI зосереджувалися на показниках компанії в екологічній стійкості, соціальному впливі та корпоративному управлінні.

Timken — це провідна компанія з виробництва конічних роликових підшипників, сферичних, циліндричних, кулькових підшипників, підшипників ковзання, мініатюрних підшипників, прецизійних підшипників і підшипників в корпусних вузлах, комплектуючих для передачі механічної потужності, включаючи зубчасті передачі, муфти, ремені і ланцюги, а також мастила. Компанія пропонує і технічні послуги по відновленню та ремонту підшипників і силових систем, приводних механізмів, турбін і кранів. Історія компанії почалася в Сент-Луїсі, штат Міссурі, де в 1899 році каретний майстер Генрі Тімкен запатентував конічний роликовий підшипник і разом з двома синами заснував компанію The Timken Roller Bearing and Axle Company. На початку ХХ століття компанія вже поставляла підшипники для 80% американських автомобілів, а також відкрила для себе заокеанські ринки, зокрема, Англію. В середині ХХ століття, завдяки автоматизації і високій швидкості виробництва підшипників в великих обсягах доходи і продуктивність компанії значно зросли. Зараз компанія представляє ряд потужних брендів: Timken®, Bii®, Carlisle®, Drives®, Fafnir®, Interlube®, Philadelphia Gear® і Standard Machine®. Компанія впевнено почувається на ринках сільгосптехніки, автомобільної промисловості, авіакосмічної та оборонної промисловості, енергетики, металургії та залізничного транспорту. Компанія нараховує понад 17 тисяч співробітників в 42 країнах світу.

Підготовлено за матеріалами Timken