Timken отримує визнання за інновації

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 22 березня 2024

Компанія Timken, світовий лідер у виробництві підшипників і промислових приводів, була названа Fast Company однією з найбільш інноваційних компаній світу 2024 року. Окрім 50 найкращих компаній, видання відзначило 606 організацій у 58 секторах і регіонах, у тому числі Timken у категорії виробництва.

«Протягом усієї історії нашої компанії ми створювали складні інженерні рішення для застосування в різних галузях, від авіації та залізниці до дослідження космосу та робототехніки, — сказав Річард Г. Кайл, президент і головний виконавчий директор Timken. — Timken відомий своїми промисловими інноваціями, орієнтованими на клієнта, протягом 125 років, і наші спеціалізовані інженерні знання актуальні сьогодні як ніколи. Ми пишаємося цим визнанням, оскільки ми зосереджуємося на стійких інженерних рішеннях для майбутніх поколінь».

Редактори та автори Fast Company оцінювали заявки на включення до щорічного списку за чотирма критеріями: інноваційність, вплив, своєчасність та актуальність.

Видання відзначило Timken за інновації у відновлюваній енергетиці, найбільшому секторі кінцевого ринку компанії. Зокрема, компанія Timken продемонструвала компанії Fast Company, як вона працювала з клієнтами над розробкою інноваційного рішення з двома підшипниками для головного вала, який використовується в найбільших у світі вітрових турбінах. Компанія також створила новий сталевий сплав зі 100-відсотковим переробленим матеріалом для підшипників і оновила процес термічної обробки компонентів за допомогою електрики. Зрештою, експерти Timken створили екологічно чистий продукт, використовуючи сталий процес. Перші турбіни, які використовують це комплексне рішення, запрацювали в 2023 році.

Завдяки знанням галузі та досвіду роботи на багатьох кінцевих ринках в різних регіонах, Timken постійно розробляє інноваційні та сталі рішення для широкого спектру галузей.

Timken — це провідна компанія з виробництва конічних роликових підшипників, сферичних, циліндричних, кулькових підшипників, підшипників ковзання, мініатюрних підшипників, прецизійних підшипників і підшипників в корпусних вузлах, комплектуючих для передачі механічної потужності. Компанія пропонує і технічні послуги по відновленню та ремонту підшипників і силових систем. Історія компанії почалася в Сент-Луїсі, штат Міссурі, де в 1899 році каретний майстер Генрі Тімкен запатентував конічний роликовий підшипник і разом з двома синами заснував компанію The Timken Roller Bearing and Axle Company. Зараз компанія представляє ряд потужних брендів: Timken®, Bii®, Carlisle®, Drives®, Fafnir®, Interlube®, Philadelphia Gear® і Standard Machine®. Компанія впевнено почувається на ринках сільгосптехніки, автомобільної промисловості, авіакосмічної та оборонної промисловості, енергетики, металургії та залізничного транспорту. Компанія нараховує понад 17 тисяч співробітників в 42 країнах світу.
Фото: Fast Company