Toyota визнала NTN America найкращим постачальником

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 30 серпня 2023

NTN America повідомляє, що Toyota Motor North America відзначила два виробничі підприємства в Північній Америці за бездоганну якість роботи як найкращих постачальників. Toyota нагородила NTN Driveshaft, Inc. та American NTN Bearing Manufacturing Corporation Сертифікатом за отримання оцінки «A» за якість роботи постачальників у 2022 році.

Співпраця NTN із постачальниками Toyota дозволяє розробляти високотехнічну продукцію, включаючи колісні підшипники та втулки, карданні вали та інші пов’язані з підшипниками компоненти в Північній Америці та по всьому світу.

«Прихильність NTN до якості та інженерної досконалості є головним у всьому, що ми робимо, і ми пишаємося визнанням Toyota за ці досягнення, — сказав Пол Терво, віце-президент Automotive OE. — Ці нагороди є підтвердженням кропітких зусиль, які вкладаються в розробку та виробництво цих продуктів, і ми дякуємо чоловікам і жінкам, які пишаються своєю роботою та роблять NTN організацією світового рівня».

Компанія NTN Driveshaft, Inc., заснована в 1989 році і розташована в Колумбусі, штат Індіана, має понад 1,2 мільйона квадратних футів виробничих площ, що робить її однією з найбільших виробничих потужностей шарнірів постійної швидкості у світі. Американська NTN Bearing Manufacturing Corporation, заснована в 1973 році і розташована в Елгіні, штат Іллінойс, має 670 000 квадратних футів виробничих площ, що робить її однією з найбільших фабрик з виробництва втулок коліс у світі. На цих двох підприємствах працює понад 2200 відданих співробітників.

Це другий рік поспіль, коли обидва заводи отримали оцінку «А» за якість роботи постачальника від Toyota. 

Корпорація NTN, заснована в 1918 році, є одним із найбільших виробників підшипників у Японії, поступаючись лише одному конкуренту — NSK Limited. Група NTN-SNR щорічно виробляє близько 100 мільйонів конічних роликопідшипників, пропонує повний асортимент підшипників метричних та дюймових розмірів із виробничих майданчиків у Європі та Японії. Щорічний оборот корпорації становить майже 5 мільярдів євро. У компанії працюють 23 000 осіб у філіях та представництвах по всьому світу. У Європі дочірня компанія NTN Europe працює на всіх промислових, автомобільних та аерокосмічних ринках. NTN Europe має науково-дослідний центр і 15 виробничих майданчиків у Європі, де працюють близько 6500 співробітників. На кінець березня 2022 року річний оборот NTN Europe склав 1,1 мільярда євро.
Фото: NTN-SNR