UMZ запрошує на виставку підшипників у Шанхаї

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 27 лютого 2023

Бренд UMZ, виробник високоякісних конічних роликових підшипників і підшипників для маточини коліс, представить свої сучасні підшипники на Китайській міжнародній виставці підшипникової промисловості.

Бренд повідомив, що відвідає Китайську міжнародну виставку підшипникової промисловості, яка відбудеться з 7 по 10 березня 2023 року в Шанхайському національному виставковому та конференц-центрі.

UMZ запрошує клієнтів відвідати стенд компанії: 4.1D 063. Як виробник і експортер підшипників, бренд підготував демонстрацію підшипникової продукції: конічні роликові підшипники, підшипники коліс, радіальні кулькові підшипники. Представники компанії також нададуть професійні консультації під час виставки.

UMZ (SHANDONG MEIZHOU PRECISION BEARING CO., LTD) — китайський виробник, що спеціалізується на виробництві та експорті автомобільних підшипників. Компанія розташована в м. Ліньцин провінції Шаньдун (Китай). Компанія підтримує високі стандарти ефективності, виробництво має сертифікат ISO 9001:2015. Підшипники використовуються в різних автомобільних і промислових секторах, таких як сільськогосподарське обладнання, дизельні двигуни, верстати, прокатні стани, гірничодобувна промисловість, металургія.
Фото: UMZ