Виробник підшипників отримує платинову медаль

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 26 січня 2024

Компанія SKF, лідер з виробництва підшипників у світі, була нагороджена платиновою медаллю від EcoVadis, одного з найповажніших світових бюро рейтингів лідерів сталого розвитку в ланцюгах постачання. Це престижна нагорода визнає прихильність SKF до сталої ділової практики, таким чином, SKF входить у топ 1% найкращих серед 100 000 компаній. Медалі присуджуються на основі процентного рейтингу компанії. Він порівнює ефективність компанії з усіма компаніями в базі даних EcoVadis за попередні 12 місяців. Процентний рейтинг обчислюється для всіх компаній у всіх галузях, а не для кожної галузі.

Рейтинг EcoVadis оцінює 21 критерій сталого розвитку за чотирма ключовими темами: навколишнє середовище, праця та права людини, етика та екологічні закупівлі. Рейтинг визначив кілька сильних сторін бізнесу SKF, зокрема політику компанії, звітність, найкращу систему управління викидами парникових газів і досягнення амбітних цілей з декарбонізації.

Магнус Розен, керівник відділу сталого розвитку SKF, сказав: «Ми пишаємося тим, що четвертий рік поспіль отримуємо Платинову медаль EcoVadis. Цей рейтинг відображає не лише амбітні цілі, які ми поставили перед собою, але й те, наскільки стійкий розвиток лежить в основі SKF, в основі нашої стратегіє та в наше прагнення позитивно впливати на світ».

Рейтинги стійкості бізнесу EcoVadis базуються на міжнародних стандартах сталого розвитку, таких як Десять принципів Глобального договору ООН, конвенція Міжнародної організації праці (МОП), стандарти Глобальної ініціативи звітності (GRI) і стандарт ISO 26000. Рейтинги надають підтверджений аналіз ефективності та дієву дорожню карту постійного вдосконалення.

Шведський концерн SKF має 140 представництв в 32 країнах і 18 технічних центрів по всьому світу. У концерні трудяться 46 535 чоловік. У 1907 році шведський інженер Свен Вінгвіст винайшов перший самоустановлювальний дворядний підшипник, поклавши початок історії шведського концерну SKF, лідера по виробництву підшипників кочення, систем змащення, вузлів обертання, еластомерних ущільнень і супутньої продукції. Фабрика Aktiebolaget Svenska Kullagerfabriken була заснована 16 лютого 1907 року в Гетеборзі.
Фото: EcoVadis