Виробник підшипників знову визнаний одним із найкращих роботодавців Америки

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 16 січня 2024

Компанія Timken, світовий лідер у виробництві підшипників і промислових механізмів, була визнана Newsweek одним із найкращих роботодавців Америки, що дбає про різноманітність персоналу. Цей рейтинг є результатом дослідження, проведеного дослідницькою компанією Plant-A Insights, яка опитала понад 223 000 співробітників у Сполучених Штатах і зібрала понад 1,5 мільйона вичерпних оглядів компаній.

«Як глобальна компанія, Timken була — і завжди буде — сильнішою завдяки різноманітному досвіду наших співробітників, представникам різних культур, статей, інтересів і траєкторій професійного та особистісного зростання, — сказала Наташа Поллок, віце-президент Timken з кадрів. — Наша інклюзивна культура випливає з нашої зосередженості на працевлаштуванні та розвитку людей з різним життєвим досвідом і різними поглядами. Ми пишаємося тим, що включені в цей список разом із багатьма нашими клієнтами та іншими компаніями, які поділяють наше прагнення до різноманітності».

У рейтингу America's Greatest Workplaces for Diversity оцінювалися компанії в 78 галузях промисловості, для цього використовувалися загальнодоступні дані, інтерв’ю з фахівцями з кадрів і анонімне онлайн-опитування співробітників. Як пише Newsweek, це одне з найбільших незалежних досліджень на робочому місці в Америці.

Timken — це провідна компанія з виробництва конічних роликових підшипників, сферичних, циліндричних, кулькових підшипників, підшипників ковзання, мініатюрних підшипників, прецизійних підшипників і підшипників в корпусних вузлах, комплектуючих для передачі механічної потужності. Компанія пропонує і технічні послуги по відновленню та ремонту підшипників і силових систем. Історія компанії почалася в Сент-Луїсі, штат Міссурі, де в 1899 році каретний майстер Генрі Тімкен запатентував конічний роликовий підшипник і разом з двома синами заснував компанію The Timken Roller Bearing and Axle Company. Зараз компанія представляє ряд потужних брендів: Timken®, Bii®, Carlisle®, Drives®, Fafnir®, Interlube®, Philadelphia Gear® і Standard Machine®. Компанія впевнено почувається на ринках сільгосптехніки, автомобільної промисловості, авіакосмічної та оборонної промисловості, енергетики, металургії та залізничного транспорту. Компанія нараховує понад 17 тисяч співробітників в 42 країнах світу.
Фото: Newsweek