Якість підшипників NKE відзначили премією

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 24 березня 2023

NKE Bearings, відомий австрійський виробник роликових підшипників з Штайру, отримав премію Julius від Wirtschaftsbund Верхньої Австрії від голови Економічної асоціації Штайру Едуарда Ріглера. Компанія була заснована в 1996 році і активно займається виробництвом високоякісних роликових підшипників. З 2018 року NKE належить іспанській Fersa Group.

Високий стандарт якості продукції відіграє вирішальну роль для діяльності компанії NKE. Керівний директор Матіас Ортнер з гордістю отримав нагороду для своєї компанії. 
«Інновації та сталий підхід до навколишнього середовища дуже переконливі та є значним надбанням для м. Штейр як місця ведення бізнесу», — прокоментував голова Економічної асоціації Едуард Ріглер.

Нагородою JULIUS-Award відзначають компанії Верхньої Австрії та виводять їх на передній план у суспільстві.

Премія Юліуса — австрійська нагорода за якість, яку присуджує Wirtschaftsbund, дочірня організація Австрійської народної партії. 

NKE Austria GmbH — виробник підшипників з головним офісом в м. Штайр (Австрія). Компанія була заснована в 1996 році групою співробітників компанії Steyr Wälzlager. NKE виробляє якісні та спеціальні підшипники для промисловості, проектує та розробляє власну високопродуктивну продукцію.
Завод в Штайрі сертифікований за системою ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 і OHSAS 18001. Продукція NKE поширюється через 12 міжнародних представництв і понад 240 торгових точок в 80 країнах. NKE входить до Fersa Group.
Фото: NKE