ZWZ Group успішно розробила три типові підшипники головного редуктора

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 13 лютого 2023

Великий екструзійний гранулятор є основним ключовим обладнанням у комплексному обладнанні в нафтохімічній промисловості. Його опорним підшипником є багаторядний упорний роликовий підшипникZWZ Group успішно розробила три типи основного редукторного підшипника гранулятора для відомих китайських виробників екструзійних грануляторів. ZWZ став другим виробником у світі, який може проектувати та виробляти кілька серій таких упорних роликових підшипників.

За останні роки ZWZ Group прискорила шлях до лідерства в інноваціях, а коефіцієнт інвестицій у дослідження та розробки досяг 6,1%, що перевищує середній показник по галузі.  У ZWZ Group скористалися можливістю країни звернути пильну увагу на трансформацію та модернізацію традиційних галузей промисловості та розвиток і розширення стратегічних галузей, що розвиваються, зосередившись на ключових технічних питаннях виробництва високоефективних підшипників. Понад 860 типів підшипників були замінені шляхом локалізації, що значно підвищило конкурентоспроможність на ринку.

У той же час ZWZ Group зосередилася на основній підшипниковій промисловості, керуючись попитом ринку та споживачів, запустила 12 ключових проектів технічної трансформації, побудувала найбільшу виробничу базу для термічної обробки підшипників у Північно-Східному Китаї та першу виробничу лінію продукції для галузі вітрової енергетики. Проект будівництва шпиндельних підшипників із загальним обсягом інвестицій 1 мільярд юанів буде введено в експлуатацію в червні цього року. Цей проект стане новим полюсом зростання для майбутнього розвитку групи.

За словами Лю Цзюня, голови правління ZWZ Group, цього року група повинна повністю об’єднати ресурси Шанхайського науково-дослідного центру та Європейського науково-дослідного центру для спільного проектування, досліджень і розробок, досягнення технічного лідерства в світі, збільшення незалежних інновацій у основних технологічних галузях, щоб створювати нові конкурентоспроможні продукти.

Корпорація Wafangdian Bearing Group Corporation, скорочено ZWZ, була заснована в 1938 році, а в 1995 була реорганізована в держкомпанію. Корпорація входить до Top 500 Enterprise в Китаї. Корпорація є сьомим за величиною виробником підшипників у світі та № 1 у Китаї. ZWZ має 22 виробничих підприємства у 6 індустріальних парках. ZWZ співпрацює з SKF, Koyo і THK.
Продукція концерну Wafangdian Bearing Group Corporation сертифікована за ISO 9001:2000, ISOQS9000 та ГОСТ 520:2003 (Україна). Концерн виробляє понад 12000 типорозмірів підшипників із внутрішнім діаметром від 20 мм до 6000 мм. Підшипники поставляються до 80 країн світу.
Фото: ZWZ