Підшипники NKE будуть представлені на Husum Wind 2023

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 20 серпня 2023

Австрійський виробник підшипників вперше бере участь у виставці Husum Wind 2023 в Північній Німеччині.

Для редукторів і генераторів вітрових турбін NKE пропонує повний асортимент, включаючи циліндричні роликопідшипники, конічні роликопідшипники, сферичні роликопідшипники, підшипники з чотириточковим контактом, радіальні кулькові підшипники, електрично ізольовані підшипники кочення, гібридні підшипники та спеціальні підшипники. Асортимент продукції NKE для вітроенергетики доповнено підшипниками ковзання від швейцарського виробника Kugler Bimetal — дві компанії нещодавно повідомили про стратегічне партнерство для розширення портфоліо продукції, особливо для ринку вітроенергетики.

«Вітрові турбіни працюють у складних і вимогливих умовах експлуатації, — сказав Міхаель Шоффманн-Рессль, керівник відділу інженерних рішень компанії NKE у Штайрі, Австрія. — Використовувані підшипники повинні працювати надзвичайно ефективно та забезпечувати максимально можливу надійність. NKE має визначну історію. Ми постачаємо клієнтам високоякісні підшипники вже понад 20 років. Підшипники NKE були встановлені в понад 4500 турбінах у Європі, США та Китаї».

Що стосується застосування, Шоффманн-Рессль наводить кілька прикладів: «Ми розробили підшипники з покращеними профілями та контактним тиском спеціально для високошвидкісних валів, у тісній співпраці з технічними фахівцями клієнтів. Ми також розробили нові потужні підшипники, які лише на 20 відсотків більші за звичайні підшипники, але видають вдвічі більше енергії. Це забезпечує оптимізовану продуктивність вітрової турбіни та максимальне відновлення енергії з повітряного потоку».

NKE на виставці Husum Wind 2023:
12–15 вересня 2023 р., Хусум, Німеччина: стенд 3C16

NKE Austria GmbH — виробник підшипників з головним офісом в м. Штайр (Австрія). Компанія була заснована в 1996 році групою співробітників компанії Steyr Wälzlager. NKE виробляє якісні та спеціальні підшипники для промисловості, проектує та розробляє власну високопродуктивну продукцію.
Завод в Штайрі сертифікований за системою ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 і OHSAS 18001. Продукція NKE поширюється через 12 міжнародних представництв і понад 240 торгових точок в 80 країнах. NKE входить до Fersa Group.
Фото: NKE