Японського виробника підшипників нагороджено за підтримку працівників

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 25 лютого 2023

В лютому 2023 року японська підшипникова компанія NSK була сертифікована та отримала нагороду «Знак Курумін» за ефективне управління персоналом компанії та поточні ініціативи, спрямовані на підтримку працюючих батьків. Концерн NSK сертифікується з 2017 року.

На підставі Закону про вдосконалення заходів для підтримки виховання майбутніх поколінь Міністерство охорони здоров’я, праці та соціального захисту Японії сертифікує та нагороджує компанії, які відповідають відповідним високим стандартам, а також надають план дій із майбутніми ініціативами та показниками ефективності.

Японський виробник підшипників NSK прагне максимізувати цінність свого людського капіталу в середньостроковій та довгостроковій перспективі та стабільно збільшувати корпоративну цінність, заохочуючи працівників до активної ролі та мотивуючи їх приймати індивідуальні виклики та розвиватися. У рамках цих зусиль NSK прагне створити робоче середовище, яке враховує спосіб життя співробітників і забезпечує здоровий баланс між роботою та особистим життям.

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: NSK