Bosch Rexroth завершує придбання HydraForce

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 15 лютого 2023

Отримавши схвалення антимонопольних органів, у лютому 2023 року компанія Bosch Rexroth завершила придбання компанії HydraForce, що спеціалізується на гідравлічних рішеннях. У липні 2022 року було оголошено про придбання компанії, розташованої в Лінкольнширі, штат Іллінойс (США). Ця угода посилює присутність Bosch Rexroth у Північній Америці та розширює її дистриб’юторську мережу, щоб надавати клієнтам широкий спектр компактних гідравлічних рішень у глобальному масштабі.

Щоб розширити глобальну присутність у галузі гідравліки, Bosch Rexroth і HydraForce об'єднуються і забезпечують більш збалансоване покриття в Європі та Північній Америці, одночасно сприяючи зростанню в Азії. Злиття підтримує регіональні ланцюги поставок для швидкої доступності продукції та ще більшої підтримки клієнтів. «Придбання HydraForce розширює пропозицію гідравлічних рішень для існуючих і нових клієнтів, розширює глобальний доступ на ринок через додаткові непрямі канали збуту та відкриває можливості для подальшого зростання», — прокоментував угоду доктор Штеффен Хаак, генеральний директор Bosch Rexroth.

Компанія Bosch Rexroth пропонує більший асортимент компактних гідравлічних компонентів і систем, HydraForce зосереджується на механічних і електричних картриджних клапанах і гідравлічних інтегральних схемах. Компактна гідравліка особливо цінна завдяки своїй високій питомій потужності та можливостям щодо основних функцій у гідравлічних системах. Світовий ринок цих систем безперервно зростає, і Bosch Rexroth очікує, що новосформований бізнес-підрозділ компактної гідравліки відповідатиме зростанню ринку.

Бізнес-діяльність HydraForce буде інтегрована в бізнес-підрозділ компактної гідравліки компанії Bosch Rexroth, який налічує 3900 співробітників і охоплює 9 виробничих підприємств у США, Бразилії, Китаї, Німеччині, Великій Британії та Італії.

Керівна команда бізнес-підрозділу складатиметься з менеджерів Bosch Rexroth і HydraForce. Френк Гесс, який зараз очолює бізнес-підрозділ компактної гідравліки у Bosch Rexroth, очолить новосформовану організацію. «Ми щиро вітаємо всіх колег із HydraForce у нашій міцній родині Bosch Rexroth і бажаємо всій команді підрозділу компактної гідравліки успішного старту», — додав Хаак.

«Оскільки HydraForce і Bosch Rexroth об’єднають зусилля, ми поєднаємо нашу орієнтованість на клієнта, досвід та підприємницьке ноу-хау, щоб досягти стійкого зростання. Разом ми продовжуватимемо надавати підтримку та інноваційні рішення нашим клієнтам, далі розвивати наші міцні відносини з партнерами та відкривати нові можливості для наших партнерів», — сказав Френк Гесс, керівник бізнес-підрозділу компактної гідравліки Bosch Rexroth.

Оскільки інтеграція лише починається, клієнтів і постачальників HydraForce і Bosch Rexroth продовжуватимуть обслуговувати контакти у відповідних відділах продажу та закупівель, а HydraForce поки що продовжуватиме працювати під власним брендом. Новосформований бізнес-підрозділ компактної гідравліки працюватиме зі своїх поточних штаб-квартир у Лінкольнширі, Іллінойс, США, та Нонантола, Італія.

Компанія Bosch Rexroth базується у м. Лор-на-Майні в Німеччині. Компанія створена в результаті злиття 1 травня 2001 між Mannesmann Rexroth AG і бізнес-підрозділом компанії Robert Bosch GmbH і є дочірньою компанією Robert Bosch GmbH. Компанія Bosch Rexroth — лідер у галузі розробки та виробництва гідравліки, пневматики, електроприводів, систем керування та систем лінійних переміщень. 31 тисяча співробітників по всьому світу працюють у компанії (з них 22400 у філіях у Європі).
Фото: Bosch Rexroth