Miba Industrial Bearings святкує 5-річний ювілей

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 15 серпня 2023

Miba Industrial Bearings святкує 5-річчя досягнень своєї історії успіху.
Клеменс Хонедер, керуючий директор Miba Industrial Bearings, зазначив: «Ці 5 років дозволили нам глибше зрозуміти наших клієнтів та їхні потреби, одночасно сприяючи розвитку культури, у якій цінується внесок кожної людини».

«Завдяки інтеграції Miba Industrial Bearings нам вдалося сформувати потужний підрозділ підшипників з оглядом на майбутнє. Завдяки цьому ми маємо все необхідне для досягнення наших цілей зростання за стратегією Miba 100 до 2027 року як на наших основних ринках, так і для інновацій», — сказав Крістоф Едерер, член правління Miba Group і генеральний директор підрозділу Miba Bearing
               
Вихід Miba в промисловий сектор підшипників почався з придбання чотирьох підшипникових заводів John Crane Bearing (Sartorius Bearings, Orion, TCE) у 2018 році, а наступного року було створено спільне підприємство з виробником підшипників Zollern Plain BearingsMiba пропонує компоненти та підшипникові рішення для генераторів або турбомашин, таких як газові турбіни та компресори, навіть для складних застосувань. Завдяки міжнародній команді та великому портфоліо продуктів Miba Industrial Bearings (MIB) має належні передумови, щоб пропонувати інноваційні рішення для інженерних проблем. Крім того, MIB має ноу-хау з виробництва підшипників двигунів. З червня 2018 року продажі новоствореного підрозділу групи MIB збільшилися вдвічі. Фінансова стабільність MIB є результатом того, що вона є частиною Miba Group, великої та фінансово потужної організації з австрійським корінням.

MIB — це глобальна компанія, яка розпочалася в 1928 році як маленьке металообробне прідприємство в Австрії. Компанія зосереджена на інноваціях та науково-дослідницькій діяльності і має на меті стати провідним у світі постачальником промислових підшипників до 2026/27. Завдяки міжнародній команді та двом вдосконаленим випробувальним стендам MIB прагне випереджати галузеві тенденції. Успіх клієнтів є головним пріоритетом для MIB. Компанія прагне будувати міцні партнерські стосунки та задовольняти потреби клієнтів за допомогою продукції найвищого рівня якості.
Фото: Miba